.

Sakras Art Gallery

Sekuenca filmike

Revista gazeta forume

Statistika

 
Vegėza

RTK

TOP CHANNEL

RTV 21

ALSAT

TV KLAN

KLAN KOSOVA

RROKUM TV

RTV ZIK

ALBANIAPRESS

ALBINFO

EXPRESS

KOHA DITORE

ZĖRI INFO

KOSOVA SOT

BOTA SOT

ERENIKU

ZEMRASHQIPTARE

VAJZAT.COM

KOSOVA PRESS

TELEGRAFI

EUROPA E LIRĖ

ZĖRI I AMERIKĖS

PSIKOLOGJIA

TRIBUNA SHQIPTARE

MEKULIPRESS

SHQIP DK

DITURIA

PRESHEVA.COM

DREJTSHKRIMI

RIDVAN BUNJAKU

PSIKIATRIA ONLINE

SEKRETE BUKURIE

Argėtim - Sa jeni romantik?

Test

www.mjellma.org

SA JENI NJERI ROMANTIK?
 


Pėrgjigjuni me sinqeritet mundėsisė qė mė sė shumti ju pėrshtatet situatės tuaj dhe lexoni prognozėn, pasi t'i mblidhni pikėt nė tabelė. Ju dėshirojmė argėtim tė kėndshėm.


1. Partneri Ju fton nė darkė. Mė shumė do tė ju pėlqente atmosfera:
a) - shtėpiake nė banesė tė partnerit
b) - restoranti me specialitete tė mrekullueshme
c) - Darka me qirinj e muzikė tė lehtė e tė qetė

 


2. Mikut tuaj i bleni dhuratė pėr ditėlindje. Do tė zgjedhni:
a) - dhuratėn qė do ta pėrkujtoj pėrjetė nė ju.
b) - atė qė dini se i nevojitet.
c) - dhuratėn qė besoni se do t'i pėlqej.


3. Pėr tė parėn herė dilni nė takim me personin qė ju tėrheq. Do tė zgjedhni:
a) - kinemanė pėr ta shikuar ndonjė film dashurie apo ndoshta ndonjė dramė.
b) - shėtinė pranė lumit nėpėr natė me hėnė.
c) - shkuarje nė restaurant ose nė disko.


4. Miku ua tregon nė besim se frikohet se do ta braktis partneri. Ju veproni:
a) - i thuani se nėse kėshtu ndodhė, nuk e vleni njė partner tė tillė.
b) - i tregoni mėnyrat se si mund ta mbaj partnerin dhe e kėshilloni qė haptas tė bisedoj me tė.


5. Pėr pritje tė viti tė ri, mė me dėshirė do tė zgjedhnit:
a) - ambientin malor pėrplot borė pran dritės sė kaminit dhe shoqėrisė sė hareshme.
b) - atmosferėn shtėpiake me disa miq tė zgjedhur.
c) - restorantin luksoz me muzikė tė kėndshme.


6. Nė mendimin se si do tė ishte qė me partnerin e zgjedhur nga ju tė kaloni njė kohė nė njė ishull tė shkretė (vetėm ju tė dy), Ju bie ndėr mend:
a) - krahas natyrės sė bukur, nuk do tė ishte dhe aq keq ndoshta.
b) - do tė ishte ndoshta interesante e romantike.
c) - ndoshta do tė ishte jokomforte dhe madje e rrezikshme njė gjė e tillė.


7. Mė sė shumti adhuroni tė shikoni.
a) - filmat aksion apo luftarak
b) - dramat apo komeditė
c) - melodramat apo filmat me tema dashurie.


8. Krevati i ėndrrave tuaja ėshtė:
a) - pėrplot jastėkė tė vogla tė buta nga mėndafshi me baldakin
b) - i hapėt, i pėrshtatshėm me vija tė drejta
c) - masiv, stilik me savat


9. Sikur tė mundeshit qė tė udhėtonit nėpėr kohė, do tė zgjedhni kohėn:
a) - periudhėn kur tashmė keni jetuar tė lumtur
b) - romantike tė kalorėsve dhe damave tė pallateve.
c) - ardhmėrinė mė tė bukur.


10. Sikur tė krijonit ju kreacione pėr modėn e femrės do tė bėnit:
a) - tesha tė thjeshta, tė pėrshtatshme dhe sportive.
b) - rrobe elegante nga materiali i butė.
c) - rrobe tė pasuruara me dekore, shkėlqyese dhe me shumė dantellė.

 

 

Tabela e rezultateve

Pyetja:

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

a).

1

5

3

1

5

3

1

5

3

1

b).

3

1

5

3

1

5

3

1

5

3

c).

5

3

1

5

3

1

5

3

1

5

 

 


Prej 10-20 pikė
Vėshtirė se dikush do tė mund t'ju quaj njeri romantik. Jeni praktik dhe tė kthyer nga realiteti nė masė tė plotė. Pėr romantik thjesht nuk keni shije. Nė kohėn nė tė cilėn jetoni, gjendeni pėr mrekulli ngase mendja e juaj praktike gjen mjaft nxitje nė realitetin e pėrditshėm. Ndonjėherė ankoheni pėr atė qė nuk ėshtė mė komforte dhe mė e pėrshtatshme, qė tė mund tė keni mė pakė probleme dhe tė jetoni mė mirė.


Prej 21-39 pikė
Nuk jeni pėr sė tepėrmi romantik, por nuk mund tė thuhet se fare nuk e keni kėtė veti. Ka situata kur ajo paraqitet vetvetiu dhe Ju mbeteni tė befasuar, me veten tuaj. Nė raste speciale kur jeni tė kapluar me sentimentalizėm, me ndjenja xhentile dhe tė dashuruar, nė Ju zgjohet romantizmi i fjetur. Atėherė dini tė ėndėrroni dhe tė kėnaqeni nė atmosferė tė muzikės sė qetė dhe tė qirinjve, madje dhe tė shikoni ndonjė film me mė shumė melodrama, qė do tė Ju pėlqente.


Prej 40-50 pikė
Jeni romantik i lindur. Jeni nga ata qė kėnaqen nė atmosferė me qirinj dhe muzikė tė qetė, nė qiellin pėrplot yje, pranė valėzimit tė detit nė natėn e spėrkatur me rreze tė argjendta tė hėnės. Para sė gjithash i besoni dashurisė, dhe thjesht kur dashuroheni mbeteni "pezull nė ajėr" duke levituar, nė ėndrralla romantike, nė muzikė dhe aroma qė nė Ju zgjojnė ndjenja tė veēanta, tė kėndshme. Do tė Ju pėrshtatej koha e krinolinėve, tė kalorėsve dhe damave tė tyre nga pallatet. Por edhe nė botėn nė tė cilėn jetoni arrini tė gjeni mjaftė romantikė. Me siguri ēdo mbrėmje dilni tė pėrcillni perėndimin e diellit dhe lindjen e hėnės. Prandaj pėr Ju kjo botė ka mjaft romantikė.